Επικοινωνήστε μαζί μας στα: 2109737540 - 6948592798 - 6949474071

Blog

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Υδατοτεχνικη

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Υδατοτεχνικη

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Υδατοτεχνικη Ο ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ FOCUS GLASS δυναμικότητας, εξυπηρετεί τις ανάγκες ζεστού νερού χρήσης 5 ατόμων. Καλύπτεται απο 5ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ  Εξυπηρετεί εως 5 άτομα Κλειστού Κυκλώματος Οικολογική Μόνωση Πολυουρεθάνης Πρεσαριστά Καπάκια Απορροφητής. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι ένα ενεργητικό ηλιοθερμικό σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια. Χρησιμοποιείται ευρύτατα στις χώρες που έχουν μεγάλη ηλιοφάνεια, όπως για παράδειγμα στις χώρες της Μεσογείου.
Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες

Ηλεκτρικοί Θερμοσίφωνες

1. Εσωτερικό δοχείο από χάλυβα DX-51/Z140 πάχους 2mm με εσωτερική επίστρωση ρητίνης τιτανίου. 2. Ηλεκτρική αντίσταση 4KW με θερμοστάτη ασφαλείας. 3. Μόνωση με πολυουρεθάνη. 4. Εξωτερικό περίβλημα από πλαστικοποιημένο χάλυβα RAL 9002. 5. Συσκευασία σε φελιζόλ για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση. 1. Η δεξαμενή αποθήκευσης νερού είναι από χάλυβα DX-51/Z 140 πάχους 2.5 mm με εσωτερική επίστρωση ρητίνης τιτανίου. Τα θερμοσίφωνα ελέγχονται ένα προς ένα μετά την κατασκευή τους από την μονάδα ποιοτικού ελέγχου και ταυτοποιούνται με κωδικό προϊόντος(serial number) σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO 9001:2008. 2. Το εξωτερικό περίβλημα του θερμοσιφώνου είναι από πλαστικοποιημένο χάλυβα υψηλών θερμοκρασιών RAL 9002 το οποίο εφαρμόζει απόλυτα με τα πλαϊνά καπάκια τεχνολογίας ABS. 3. Η ραφή του θερμοσιφώνου είναι χωρίς πριτσίνια ή βίδες συνδυάζοντας αισθητική και στεγανοποίηση. 4. Το θερμόμετρο είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους τύπους θερμοσιφώνων της εταιρείας Prismatherm. 5. Ειδικό στήριγμα με τρύπα στήριξης κλειστού τύπου για ασφαλή στερέωση και τοποθέτηση σε οριζόντια και κάθετη διάταξη. 6. Η θερμική μόνωση του θερμοσιφώνου είναι από ισχυρή οικολογική πολυουρεθάνη πάχους 20mm και πυκνότητας 40 kgr/m3. 7. Η ηλεκτρική αντίσταση είναι επινικελωμένη οβάλ τύπου για εύκολο καθαρισμό του θερμοσιφώνου με ηλεκτρική ισχύς 4000W, διαθέτει θερμοστάτη ασφαλείας και είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς της χώρας πιστοποιώντας τα ηλεκτρικά μέρη με την σήμανση CE. 8. H ράβδος μαγνησίου στο εσωτερικό του boiler εξασφαλίζει την ανοδική προστασία της συσκευής από την ηλεκτρόλυση. 9. Βαλβίδα ασφαλείας 12-14 bar για την προστασία του boiler από τις υψηλές πιέσεις.

ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από είδη υγιεινής και είδη μπάνιου που ξεχωρίζουν για τον όμορφο
​σχεδιασμό ​και την μεγάλη ανθεκτικότητά τους.
Επισκεφτείτε μας και επιλέξτε τις λύσεις που σας ταιριάζουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων.​

Είδη Υγιεινής

Είδη Υγιεινής

Είδη Υγιεινής - Λεκάνες, καζανάκια, καλύμματα, μπαταρίες, συστήματα ντους, καμπίνες, μπανιέρες, υδρομασάζ, αξεσουάρ. Ότι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το μπάνιο των ονείρων σας!

Στο κατάστημα της ΥΔΑΤΟΤΕΧΝΙΚΗΣ θα βρείτε μια πλήρη γκάμα από είδη υγιεινής που μπορεί να καλύψει την κάθε σας ανάγκη. Προϊόντα από κορυφαίους οίκους όπως GroheIdeal StandartHuidaPorselanatoFiore, Socomesit, Modea, Teorema, Buderus, Vailant, Delonghi, Kerafina κλπ. μπορούν να καλύψουν την κάθε απαίτηση σε οικονομικό και αισθητικό επίπεδο.

ΠΛΑΚΑΚΙΑ

Με µια αστείρευτη γκάµα σε πλακάκια δαπέδου, µπάνιου και κουζίνας, στην Υδατοτεχνική θα βρείτε σίγουρα αυτό που αναζητάτε για τον χώρο σας.
​Ο ανθεκτικός τους χαρακτήρας συνοδεύεται από υψηλής αισθητικής χρώµατα και σχέδια που θα καλύψουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών.

 

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

​Στην ΥΔΑΤΟΤΕΧΝΙΚΗ θα βρείτε μπαταρίες μπάνιου, μπανιέρας νιπτήρα και κουζίνας που ταιριάζουν στο χώρο σας σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τιμές ασυναγώνιστες!

Υδραυλικά Είδη

Υδραυλικά Είδη

Υδραυλικά Είδη

Η ΥΔΑΤΟΤΕΧΝΙΚΗ σας δίνει λύσεις σε όλες τις υδραυλικές ανάγκες του σπιτιού σας ή της επιχείρησης σας. Το προσωπικό μας εφοδιασμένο με άριστη τεχνική κατάρτιση και επαγγελματισμό ανταποκρίνεται με αποτελεσματικότητα σε κάθε σας ανάγκη.

​* Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία υδραυλικών ειδών, είδη υγιεινής και αποχέτευσης, καθώς και εξειδικευμένα υλικά. Διαθέτουμε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Η Υδατοτεχνική επιλέγει τους προμηθευτές της και κατά συνέπεια τα προϊόντα τα οποία θα διαθέσει με αυστηρά τεχνικά και οικονομοτεχνικά κριτήρια.
Στο κατάστημά μας θα βρείτε προτάσεις ηλιακών θερμοσιφώνων και κεντρικών ηλιοθερμικών συστημάτων της εταιρίας PRISMA-THERM, της οποίας είμαστε αντιπρόσωποι ​, που εδώ και πολλά χρόνια διακρίνονται για την άριστη λειτουργικότητα, την υψηλή αισθητική και την αξιοπιστία τους.

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του φυσικού αεριού, η ΥΔΑΤΟΤΕΧΝΙΚΗ αναλαμβάνει όλες τις κατά προτεραιότητα διαδικασίες, από το αρχικό στάδιο της αίτησης σύνδεσης φυσικού αερίου μέχρι και την παράδοση της εγκατάστασης φυσικού αερίου σε πλήρη λειτουργία.

​ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

Το φυσικό αέριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στη βιομηχανία, από τους επαγγελματίες και τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρισμού, όσο και στο σπίτι. Η οικιακή χρήση αφορά κυρίως στην κεντρική ή την ατομική θέρμανση, στο ζεστό νερό, το μαγείρεμα και τον κλιματισμό. Τα πλεονεκτήματα κατά την οικιακή χρήση, ιδιαίτερα στη θέρμανση, προέρχονται από το γεγονός ότι ο κάθε ιδιοκτήτης διαμερίσματος / οικίας μπορεί να έχει το δικό του λέβητα, τον οποίο επιλέγει πότε θα ενεργοποιήσει και πληρώνει μόνο για όσο αέριο καταναλώσει, χωρίς προκαταβολή χρημάτων.
Πρόκειται, δηλαδή, για μια περισσότερο πρακτική λύση σε σχέση με τη χρήση πετρελαίου.

Εξάλλου, τα τιμολόγιά του είναι συνήθως πιο φθηνά τόσο από το πετρέλαιο όσο και από το ηλεκτρικό ρεύμα, και ο καταναλωτής σε μεσο-μακροπρόθεσμη βάση εξοικονομεί χρήματα. Επίσης, εξοικονομείται χώρος στην κατοικία, αφού δεν απαιτείται η δέσμευση χώρου για δεξαμενή πετρελαίου, δεν απαιτείται συχνή συντήρηση των εγκαταστάσεων, δεν προκαλείται ρύπανση και παρατείνεται η διάρκεια ζωής των συσκευών και του εξοπλισμού. Ακόμη, σε αντίθεση με το πετρέλαιο, που χρειάζεται παραγγελίες και παραλαβές ανά τακτά διαστήματα, η ροή του αερίου είναι συνεχής.

Η χρήση φυσικού αερίου έχει ευεργετικά αποτελέσματα και στο περιβάλλον. Η καύση του δημιουργεί τη μικρότερη ρύπανση σε σχέση με τα λοιπά συμβατικά καύσιμα, συμβάλλει περιορισμένα στο φαινόμενο του θερμοκηπίου, αφού παράγει μικρότερες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα σε σχέση με το πετρέλαιο, και δεν προκαλεί όξινη βροχή, καθώς δεν περιέχει καθόλου θείο. Συμβάλλει, λοιπόν, στην προστασία του περιβάλλοντος, για την οποία έχουμε δεσμευτεί και διεθνώς ως χώρα.

Ευνοείται, επίσης, η χρήση του φυσικού αερίου στη βιομηχανία γιατί αυξάνει την ενεργειακή απόδοση, μειώνει το λειτουργικό κόστος για τη διαχείριση καυσίμου, βελτιώνει την ποιότητα των προϊόντων και περιορίζει τη ρύπανση του περιβάλλοντος .

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη του χώρου, την εγκατάσταση αλλά και την συντήρηση και επισκευή των εγκαταστάσεων θέρμανσης. Ειδικά η συντήρηση του καυστήρα πετρελαίου είναι απόλυτα αναγκαία όχι μόνο για την σωστή λειτουργία του που προσφέρει μακροζωία, αλλά και για οικονομία λόγω χαμηλότερης κατανάλωσης καυσίμου.

✓Κεντρική Θέρμανση        ✓Αυτόνομη θέρμανση           ✓Λεβητοστάσιο