Εσωτερικές Πόρτες

Εσωτερικές Πόρτες

Εσωτερικές πόρτες που υπερέχουν αισθητικά.

Σύγχρονα & αξιόπιστα υλικά θα αναβαθμίσουν την αισθητική του χώρου σας.

Διατίθενται οι παρακάτω ποιότητες, σε οποιαδήποτε διάσταση laminate σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων, με δυνατότητα επένδυσης με ινοξ στοιχεία  πβκ  με πλαίσιο περιμετρικά ή επίπεδη με δυνατότητα σχεδίων από παντογραφο. Φυσικός καπλαμάς ξύλου & βαφή λούστρου σε ποικιλία αποχρώσεων.

Λακαριστές σε χρώματα ραλ με δυνατότητα σχεδίων από παντογραφο με απολυτό σεβασμό στο περιβάλλον  και τους ισχύοντες νομούς σε μία ιδανική σχέση ποιότητας – τιμής.

Επιφάνειες ανωτάτης ποιότητας που εξασφαλίζουν μέγιστη διάρκεια ζωής. Αντοχή σε υδατο-στεγανότητα, συστολές-διαστολές, υγρασία και γρατζουνιές.

Το εσωτερικό αποτελείται από τελάρο λευκής ξυλείας με γέμισμα από χαρτοκυψελη η μονωτικό υλικό διαθέτουν τρεις διπλούς μεντεσέδες πολλαπλών ρυθμίσεων για καλύτερη στήριξη και αντοχή.

Ειδικό λάστιχο τρέχει περιμετρικά της κάσας και εξασφαλίζει θερμομόνωση και ηχομόνωση. Η κάσα αποτελείται από αντικολλητη ξυλεία ή πλακαζ και τα περβάζια από κόντρα πλακέ θαλάσσης. Ανάλογα το μοντέλο η κάσα τους μπορεί να είναι τετράγωνη ή οβάλ.

Επικοινωνήστε μαζί μας εύκολα και γρήγορα